Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Borovi fenyő pácolt ajtófront
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Ezen videón megtekinthető amint egy asztalos a helyszínen egy konyhabútort szerel össze. A konyhabútor elemei már előre le vannak gyártva, most csak beépítésre kerülnek. Kezdetben a lábak helyett bútorlapból összeállított keretet helyez el a földön, majd erre állítja össze a bútor alsó elemeit. Mikor a magas álló szekrényt rögzítette, az ez által kapott magasságra felszereli a konyhabútor felső szekrényeit is. A munka utolsó fázisa a munkalap helyére illesztése és az ajtók felszerelése.

Egy Olasz asztalos mester otthonának bútorai, berendezési és dísztárgyai, melyeket egytől egyig saját kezűleg fából készített (faragott). Csinált magának egy ferrarit is ami úgyszint teljes mértékben fából van.

Rendszeresen problémát jelent, főleg a kisebb otthonok körében, hogy nincs elég hely a konyhabútor szekrényiben, és nem férnek el a szükséges konyhai felszerelések a polcokon. Ennek az oka, hogy rossz a helykihasználása a bútornak. Ez a videó azt mutatja be, hogy hogyan tudjuk optimálisabban kihasználni a pakolóhelyeket a konyhabútorokban, anélkül hogy minden egymás hegyén hátán lenne, és semmihez nem férünk hozzá kényelmesen. A Blum fiókrendszerek erre tökéletes megoldást nyújtanak.

Speciálisan nyitódó sarok fiókrendszer a Blum cég kivitelezésében. Professzionális megoldás azok számára,akik magas minőségű konyhabútort szeretnének. Persze nem csak konyhabútorokba, hanem beépített szerényekbe is alkalmazható ez a speciális fiókrendszer.

Ha a legjobb minőséget akarja konyhájában, vagy akár egész otthonában, akkor használjon Blum fióksíneket és ajtópántokat, melyek a tökéletes komfort érzetét nyújtják egyedülálló exclusive minőségükkel. Ezen felül a Blum cég még számos termékével támogatja a kiemelkedő minőségű egyedi bútorok gyártását.

Ha szeretne hozzászólni a témához használja az "új hozzászólás" gombot.


Tartalom átvétel
Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés