Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Minimal franciaágy fából
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Az egyedi bútorok gyártása során a könyvespolc egy igen népszerű termék. A könyvszerető emberek számára az idő előrehaladtával eljön az a pont, amikor a könyvek száma már rég túlmutat egy kis könyvespolcon.

Az áruházakban kapható könyvespolcok általában nem túl nagy házi könyvtárakhoz vannak méretezve. Egy több száz darabból álló gyűjteményt azonban érdemes egy egységes kinézetű, egyedi bútoron elhelyezni.

Az egyedi könyvespolcok tervezésénél meg kell találni a lakás azon pontját, ahol egy nagyobb falfelület van szabadon, így a teljes függőleges felület hasznosítható. Természetesen a tervezés során sokféle igényt szem előtt lehet tartani: klasszikus vagy modern elrendezés, egyszerű vagy extravagáns forma és szín. Mindenkinek az egyedi igényei alapján tervezzük és kivitelezzük a könyvespolcát.

Az egyedi könyvespolccal különleges hangulatot teremthet otthonában, hiszen kedvenc könyvei kitüntetett helyen foglalnak majd helyet, az Ön által megálmodott bútoron! Forduljon hozzánk bizalommal, és ossza meg velünk ötleteit!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés