Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Előszobafal
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Egy gyermekszoba kialakítása sosem egyszerű feladat és gyakran komoly kihívást jelent a szülők számára. A gyerekek birodalmának egyszerre több funkciót is be kell töltenie, hiszen teret kell adnia a pihenésnek, tanulásnak és a szórakozásnak is. Ez különösen akkor nem egyszerű, ha ehhez minimális hely áll a szülők rendelkezésére vagy több gyereknek kell osztoznia a szobán.

Az egyedi bútorkészítés erre a problémára is képes megadni a választ, hiszen tapasztalt szakemberek segítségével a családok saját elképzeléseik alapján olyan berendezésekkel bővíthetik otthonukat, amelyekkel kényelmes, praktikus és stílusos gyerekszoba alakítható ki.

Az emeletes ágy egy olyan klasszikus megoldás, ami mára nem sok helyen köszön vissza, pedig egy kis kreatív megközelítéssel, friss szemlélettel kiaknázhatóak a benne rejlő lehetőségek. Alvóhely és tanulósarok, olvasókuckó és meghitt fekhely is válhat az ágy és néhány bútor kombinációjából, úgy, hogy közben nem kell a berendezéseket összezsúfolni, vagy kompromisszumokat kötni.

Forduljon hozzánk bizalommal és érdeklődjön az egyedi bútorgyártással kapcsolatos részletekről, vagy ossza meg igényeit munkatársainkkal!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés