Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Fekete konyhabutor
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Sokan, mikor lakást vagy házat terveznek, elvesznek a részletekben. Bár a háló- és fürdőszoba, nappali, konyha és étkező megtervezése a legfontosabb, mégis figyelembe kell venni egy másik lényeges részletet: a lépcsőt. Ez a kis szerkezet ugyanis az, mellyel egy emeletes ház, galériás lakás vagy alagsorral rendelkező építmény minden belső tere elérhető.

Ugyan sokan nem válogatnak az alapanyagok között, kiválasztják, aminek színe vagy felülete megtetszik, mondván, ez megteszi, hogy lépcső váljék belőle, azért több rafináltság is van ebben a kis momentumban. Egy kis fantáziával ugyanis otthonunk kuriózumává válhat egyedi lépcsőnk. Csiga, aszimmetrikus, könyvespolcokkal kombinált, duplasoros, „lebegő” lapokból álló, háromszögű vagy spirál? A lépcsőknek számtalan variálhatósága létezik!

Tehát mire is van szükségünk egy modern, dizájnos, egyedi lépcső kialakításához? Képzeleterőre, kiváló alapanyagokra és a megfelelő szakemberekre. Mi pedig mindezt biztosítjuk Önnek! Nincs más dolga, csak felkeresni minket elérhetőségeink egyikén!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés