Kedvezmények
Véletlenszerű kép
asztalos-egyedibutor.com_.jpg
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Lakásfelújításkor sok mindenre kell figyelni, és rengeteg ötlet merülhet fel. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a kreatív megoldásnak egyben praktikusnak is kell lennie!

Akár kis, akár nagy lakásról legyen szó, fontos, hogy ne legyenek zsúfoltak a helyiségek. Ezt megfelelő rendszerezéssel, illetve tároló bútorok beépítésével lehet kiküszöbölni. Egy polc felszerelése nem nagy munka, és általa rengeteg hely felszabadul a lakásban. Ma már rengeteg kreatív polcrendszer létezik, ám ha egyedi bútort választunk, biztosak lehetünk benne, hogy lakásunkat egy teljesen egyedülálló darab fogja szebbé tenni

A fa alakú polcrendszer igazán egyedi bútordarab! Formája függ a megrendelő igényeitől, illetve a lakás felépítésétől. Számos fafajtából készíthető, és nem kell attól tartani, hogy nem nyújt megfelelő támaszt a rá helyezett értékeknek! A fa strapabíró anyag, és a kiváló szakemberek által kivitelezett egyedi bútor teljes mértékben kielégíti majd a vevő igényeit.

Ha Ön is kreatív és egyedi bútort szeretne lakásába, terveztesse és készíttesse el velünk fa alakú polcrendszerét, vagy az Ön által megálmodott berendezést! További információért keressen minket elérhetőségeinken!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés