Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Bordó magasfényű ajtófront, és fiókelőlap
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Az olvasás a legkedveltebb időtöltések egyike, hiszen nincs is jobb, mint egy izgalmas könyvvel elvonulni a világ elől és hagyni, hogy szabadon nyargaljon a fantáziánk. Azonban nem mindegy, milyen helyen tesszük ezt.

Egy kényelmes, eldugott kis olvasókuckó tökéletes erre a célra. Forduljon hozzánk bizalommal, és készíttessen saját, egyedi olvasósarkot fából! Ön felvázolja az elképzeléseit, szakembereink segítségével pedig megtervezzük és kivitelezzük azt.

Legyen az egy polcokkal körülvett kis sarok, falba süllyesztett fülke vagy ablakhoz toldott komfortos ülőke. Nekünk nem jelent akadályt elkészíteni, bármi is legyen a vágya, hiszen kifejezetten személyre szabott, egyedi bútorokat készítünk azoknak, akik számára fontos a karakteres otthon vagy egyszerűen csak nem találnak az áruházak kínálatában az elképzelésüknek megfelelő bútorokat.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és ne csak álmodozzon a tökéletes bútorról, hiszen mi megvalósítjuk Önnek! A részletekről megadott elérhetőségeink egyikén érdeklődhet!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés