Kedvezmények
Véletlenszerű kép
L alakú sarok konyhabútor
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

A beépített szekrényen túl egyéb bútordarabok elhelyezésének problémáját is megoldhatjuk a beépített módszerrel. Vegyük is végig, mikor érdemes új, vagy felújításra váró otthonunkban méretre szabott bútorokat beépíteni!

A helyszűke a legfőbb indok. Ha lakásunk nem büszkélkedhet nagy méretekkel, mindenképpen érdemes beépített bútorokon elgondolkodni. A boltokban, illetve áruházakban kapható szekrények és tárolók igen hátrányos tulajdonsága az, hogy meghatározottak a méreteik. Így, ha nem passzol össze a bútorok szabványmérete a mi helyiségeink méretével, akkor bizony mindig marad egy-egy kilógó, parlagon maradó felület. Azonban beépített tárolókkal kihasználhatja akár a teljes helyiség magasságát is, ha kell! A polcok osztását saját igényei szerint alakíthatja ki, előre kigondolt elrendezés alapján, valamint dönthet afelől is, hogy egy látszódó, vagy rejtett, szekrényszerű tároló a szimpatikusabb.

Másik fő ok az egyediség. Ha nem talál igényeinek megfelelő stílusú, színű, vagy mintázatú bútort, akkor egy kis kreativitással, vagy szakavatott asztalosunk fantáziájára támaszkodva különleges bútorokra tehet szert.

Egyedi bútorok használatával kis lakását maximálisan kihasználhatóvá alakíthatja, tágas otthonát pedig különlegessé teheti! Keressen minket bizalommal!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés