Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Cseresznye pácolt furnéruzott ajtófront
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek

Emeletes ágy nem csak gyerekeknek!

Általában úgy gondoljuk, hogy emeletes ágyat csak gyerekeknek érdemes vásárolni, pedig ennél több lehetőség rejlik ebben a bútordarabban. Nagyszerű szolgálatot tehet egy kényelmes, egyedien kivitelezett emeletes ágy otthonunkban, de akár vidéki házunkban is.

Különösen akkor válik hasznunkra, amikor kis terület áll rendelkezésünkre, így a teret gazdaságosan, mégis kényelmesen használhatunk fel. Az emeletes ágy akkor is kiváló választás, hogyha gyermekeinknek nem jut saját szoba, mégis szeretnénk, ha saját kis pihenőhelyük lehetne, jól összehangolva a szoba egyéb bútoraival pedig csodás és egyedi gyerekszobát hozhatunk létre a kicsiknek. Ne felejtsük el, hogy az egyedi emeletes ágy abszolút jó megoldást jelent kisméretű szobákban, kreatív játékokra ösztönzi a kicsiket, és több teret enged a felnőtteknek is!

Egyedi és stílusos emeletes ágyat nehéz találnunk, a legjobb megoldás, ha ötleteinket és igényeinket feljegyezve megkeresünk egy jól képzett asztalost.

Amennyiben Ön is egyedi emeletes ágyat, vagy egyéb egyedi bútort szeretne otthonába, a legjobb helyen jár! Keressen bizalommal, és ossza meg velünk ötleteit még ma!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés