Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Minimal stilusú aszimetrikus elrendezesű íróasztal
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

A hálószoba kiemelten fontos részét képezi otthonunk berendezésének, tervezésének. Itt hajtjuk álomra fejünket, így nagyon fontos, hogy kényelmes ágy legyen benne, hogy az alvás pihentető legyen mindenki számára. A hálószoba kialakítása során elsősorban a harmóniára kell törekedni, hogy szívesen tartózkodjunk ott, álmunk nyugodt legyen, ne zavarja meg semmi.

A hálószoba berendezése során nem kell sok bútorelemet alkalmazni, de a feltétlenül szükséges darabok természetesen az ágy és az éjjeliszekrény a legfontosabb tárgyak elhelyezéséhez. Az éjjeliszekrény az ágy két oldalán helyezkedjen el, hogy mindkét fél használhassa a telefon, az ébresztőóra, esetleg egy könyv, vagy egy pohár víz tárolására.

Ha Ön is szeretne egyedi bútort tervezni hálószobájába, hogy a saját igényeinek megfelelő kényelmet biztosítsa otthonában, válasszon minket! A hálószoba bútorválasztása rendkívül fontos, hogy kipihenhesse egy nehéz nap fáradalmait és újult erővel indulhasson neki az újabb napnak! Forduljon hozzánk ötleteivel!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés