Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Függesztett tolóajtós beépített szekrény machagóni színben
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Gyermekünk több órát ülve tölt az iskolában, majd hazaérvén újból leül az íróasztalhoz, hogy elkészítse házi feladatát, megtanulja leckéit. Egy fejlődő szervezet számára nem mindegy, hogy milyen asztal mellett tölti ezeket a hosszú órákat! Tervezzünk gyermekünknek egyedi kialakítású íróasztalt, ami mellett kényelmesen ülhet délutánonként.


Fontos az íróasztal és a szék minősége, hiszen gyermekünk csontozata, tartása még fiatal korban alakul. Ilyenkor kell hozzászoktatnunk a helyes tartáshoz, üléshez, hogy később ne legyenek gerincproblémái, fájdalmai a helytelen tartás miatt.


Ehhez fontos olyan íróasztalt választanunk, amely mellett kényelmesen ülhet több órán keresztül. Fontos szempont az íróasztal mérete és konstrukciója. Ha túl magas az asztal, akkor gyermekünk nehezen éri fel és nem tud sokáig koncentrálni feladatai elvégzésére. Ha azonban magasságához túl alacsony asztalt vásárolunk, akkor görnyedni fog a tanulnivalók fölé és ezt a tartást szokja meg a mindennapok során.


Ha Önnek is fontos gyermeke egészsége és tartása, tervezzen egyedi íróasztalt, amely segíti a kényelmes tanulásban! Bízza az íróasztal készítését profi szakemberekre, keresse fel cégünket!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés