Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Bükkszínű beépített szkrény
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Otthonunk hangulata a kialakításban, valamint a berendezésben rejlik. Míg a kisebb berendezési tárgyakat, dekorációs eszközöket könnyedén variálhatjuk, addig a bútorokat hosszú távra tervezzük, ezért komoly körültekintést igényel a választás. A két legfontosabb tényező, mely befolyásolja a döntést, a praktikusság és az esztétika.


Az összes helyiség közül talán a konyha bútorának kiválasztása okozza a legnagyobb fejtörést. Ebben a helyiségben ugyanis vannak olyan berendezések, melyeknek kötött helye van a konyhában, ilyen általában a mosogató és a tűzhely. A konyhabútorok látványterve jelentősen megkönnyíti kérdést, hiszen nem csupán képzeletünkre kell hagyatkoznunk az elrendezést illetően, és sokkal könnyebben észrevehetjük az elképzelés esetleges hátrányait, melyen ekkor még korrigálhatunk.


A konyha az a helyiség, amely szinte minden otthonban más funkciót tölt be. Ennek értelmében különös segítséget nyújtanak az egyedi konyhabútorok, hiszen ezek által mindenki a saját igényeihez mérten dönthet a kialakításról és elrendezésről, emellett a konyhabútor garantáltan illeszkedni fog a már meglévő berendezésekhez.


Ha minket választ, nem csupán egyedi konyhabútor tulajdonosa lehet, hanem látványtervvel is segítjük Önt álmai konyhájának megvalósításában!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés