Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Minimal stílusú konyha
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Sokan gondolják úgy, hogy mindegy hogy néz ki az íróasztal, csak megfelelően töltse be a funkcióját. Azonban egy egyedi íróasztal kellemesebbé varázsolja a munkakörnyezetet, ezáltal segítve a könnyebb munkavégzést.

Kutatások bizonyítják, hogy a munkakörnyezet milyensége nagyban meghatározza a teljesítőképességet. Ezért, ha Ön a saját stílusához és elképzeléseihez igazítja az irodabútorok megjelenését, azzal javíthatja munkája hatékonyságát.

A személyre szabott íróasztal és a többi egyedi bútor látványa megnyugtató hatást kelt. Ez a hajlított kialakításoknak köszönhető, mivel az ívelt formák kellemesebb benyomást keltenek, mint a teljesen szögletes darabok. Utóbbiak akkor érhetnek el hasonló hatást, ha olyan bútordarabról van szó, amire nem csak ráböktek a boltban, hanem valóban tükrözi tulajdonosa egyéniségét. Ráadásul, ha egyedi íróasztallal rendelkezik, azt sokan megcsodálják és dicsérik is, így méltó darabja lesz irodájának.

Ha minőségi és valóban egyedi íróasztal az álma, vegye fel velünk a kapcsolatot és elkészítjük az Önnek legmegfelelőbb íróasztalt!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés