Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Gyerek íróasztal paddal egybeépítve
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel
asztalos-egyedibutor.com_.jpg

A nappali az a helyiség, ahol az ember feltöltődhet, játszhat, szórakozhat, beszélgethet, szóval a kikapcsolódás szigete. A modern nappali berendezésének kiválasztása nem egyszerű. Sok szempontot figyelembe kell vennünk, ha tökéletességre törekszünk.

A legjobb, ha már az elhelyezkedésnél figyelünk arra, hogy a nappalink a legnaposabb szoba legyen. A beáramló napfény energiával és vitalitással lát el. A modern nappaliban található bútorok kinézetét tekintve nincs korlátozás, lehet bármilyen, akár bolti, akár egyedi. A fő szempont, hogy a saját stílusunkat tükrözze a berendezés. Lehet elegáns és visszafogott, vagy játékos és színes.

Kevés bútordarabot használjunk, így elkerülhetjük a zsúfolt, nyomasztó érzetet. Törekedjünk a bútorzat és a falszínek harmóniájára, azonban ne feledjük el a függönyöket és egyéb kiegészítőket sem.

A nappali az a helyiség, ahol bátran használhatunk élénk színeket a bútorok terén is, de megmaradhatunk a légies árnyalatoknál is, mint az elefántcsont vagy a bézs. Arra vigyázzunk, hogy nem legyen túl hideg hatása a szobának, mert az steril érzetet kölcsönözhet.

Ezen kívül fordítsunk arra is figyelmet, hogy a modern nappali bútorai praktikusak legyenek, így mindig rendezett szobában pihenhetünk.

Ha még nincs meg nappali bútora, vegye fel velünk a kapcsolatot és együtt megvalósítjuk az Ön számára legkényelmesebb pihenőhelyiséget!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés