Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Modern stílusú előszobafal diófából készítve.
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Napjainkban egyre inkább elterjedtek a gyerekeink részére készített bútorok, melyek mind méretükben, mind pedig színeikben jól beleillenek egy gyerekszoba berendezésébe. A gyerek bútorok kialakításánál nagyon fontos szempont, hogy a bútor biztonságos legyen. Ne álljanak ki rajta sehol éles sarkok, ne lehessen egy véletlen lökéssel felborítani, esetleg felborulni vele együtt, vagy leesni róla.
Manapság ezeknek a bútoroknak rendkívül széles skálája található meg, és készíttetni is nagyon sok variációban lehet őket.

A gyerekbútorok színe általában függ a csöppség nemétől is. A fiúknak általában sötét kék, vagy natúr fa színű, esetleg a barna valamelyik árnyalatában készíttetnek bútorokat. A kislányoknak inkább világos kék, rószaszín, a piros valamely árnyalatában, vagy fehér színben készülnek a bútorok.

Nagyon fontos még az is, hogy a gyerekünknek szánt bútorokon ne legyenek olyan alkatrészek, díszítőelemek, amelyeket könnyű szerrel leszedhet és lenyelhet.
A gyerekbútoroknak még egy típusa ismert, amik nem az általános felhasználást szolgálják, hanem inkább játékra és szórakozásra valók. Ezek lehetnek miniatűr gyerekkonyhák, és játszóházak is.

Ha szeretnénk csemeténknek teljes mértékben kedvezni, akkor kérjük ki a véleményét a bútorok kialakításáról, és a felhasznált színek kiválasztásával kapcsolatban. Néha meglepő lehet a gyermeki kreativitás.

Ha szeretne hozzászólni a témához használja az "új hozzászólás" gombot.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés