Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Csereszne pácolt bútorajtó és fiókelőlap
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Beltéri ajtók fából

 
Ha nem is bútor akkor is meg kell jegyeznünk hogy fa beltéri ajtókat is készíttethet egyedileg. Nem sokan élnek ezzel a lehetőséggel, mert az egyedileg elkészített beltéri ajtók ára jóval magasabb mint a nyílászáró kereskedőknél lévő dömping árú. Egy általánosan kapható fa beltéri ajtó kínálatra jó példa a Bói Kft "beltéri ajtó" oldala.

Mint az oldalon is látható sokféle típus és ezen belül rendkívül sokféle kivitelű beltéri ajtót készíttethetünk akár egyedileg is, amelynek csupán a képzeletünk szab határt.

 

 

Fa bejárati ajtó

 
A fa bejárati ajtó a lakás egyik legfontosabb része. Nem csak ezen járunk ki és be, nap mint nap, de a bejárati ajtó tartja a kapcsolatot a külvilággal, és minden vendégünk aki hozzánk érkezik ezt látja meg először közelről. Igy nyugodtan állíthatjuk olyan a lakás amilyen a bejárati ajtó. Egy minőségi fa bejárati ajtóval felvértezett házról messzíről kitűnik, hogy a lakás tulajdonosa menyire igényes. Amennyiben még nem döntött hogy honnan vásárolja meg a fa bejárati ajtót, vagy azon gondolkodik egyedileg készítesse el egy asztalos műhelyben, tekintse meg a Hofstadter Kft magyar gyártmányú "fa bejárati ajtó" kínálatát.

 

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés