Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Minimal stílusú előszoba bútor
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

A konyhaszigetek napjainkban rendkívül népszerű elemei a konyhabútornak azokban a házakban és lakásokban, ahol a helység méretei megengedik. Egy ilyen sziget rendkívül praktikus több szempontból is.

Konyha sziget szinteltolással, üveg lappal

Konyhaszigetek előnyei:

- Minden oldalról jól hozzáférhető
- Beleépíthető akár a sütő, főzőlap, vagy a mosogató is
- Sok pakolóhelyet biztosít a széles pult
- Különösen hasznos, ha rendszeresen több embernek kell főznünk
- A sziget alatti szerények rengeteg pakolóhelyet biztosítanak

Egy konyhaszigetet akár minden oldalról ajtó és fiókok boríthatnak, de emellett a konyhapult méreténél nagyobb szélessége miatt jól használható több fogás előkészítésére, és sütemények tésztájának gyúrására, nyújtására.

konyhasziget minimal stílusban

Ha szeretnénk otthonunkban sokat sütni, főzni egy ilyen konyhasziget nekünk lett kitalálva, mert elfelejthetjük a keskeny konyhapulton való szorongást, helyhiányt.
Egy ilyen pult tervezésénél figyelembe kell venni, hogy ahhoz hogy a helység ne legyen túlzsúfolt, és több ember is elférjen benne a pult körül körben minimum 1 méter járóhelynek kell lennie. Ez a megoldás nagyon jól alkalmazható U- és L-alakú konyhabútoroknál, illetve amerikai konyhás nappalikban, ahol a nagy tér ellensúlyozza a robosztus bútor tér összezsugorító hatását.

Konyhasziget: amerikai konyha kicsit másképp

Szeret összejöveteleket rendezni? Szinte nincs olyan nap, hogy ne fogadna vendégeket? Mindig önnél tartják a baráti vacsorákat, ünnepségeket, jeles eseményeket? Ilyenkor persze nem hiányozhat az asztalról néhány vendégváró finom falat, de egy közös főzés is gyakori program az ilyen baráti összejöveteleknél. Ehhez nem árt, ha jól felszerelt konyha és praktikus kialakítású helyiség áll a rendelkezésére.

Gondolt már arra, hogy átalakíttassa konyháját? Az Amerikai típusú konyhák esetében például érdemes megfontolni a konyhasziget kialakítását. A nappali és a konyha egybenyitása, illetve azok konyhaszigettel történő összekapcsolása nem csak látványos megoldás, de gördülékenyebbé teszi a munkafolyamatokat is, jobb helykihasználást biztosít, csökkenti a balesetveszélyt és nem utolsó sorban összehozza a meghívott vendégeket is. Lehetőséget teremt egy felszabadult hangulatú, közös vacsorakészítéshez.

Keressen fel minket megadott elérhetőségeinken és készíttessen velünk egyedi bútort, a saját igényeihez szabott konyhasziget elkészítéséhez!

Konyhasziget és konyhabútor képek

Ha szeretne hozzászólni a témához használja az "új hozzászólás" gombot.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés