Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Modern konyhabútor világos és sötét színekkel
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Ha az egyedi konyha mellett döntöttünk, és már a megfelelő szakembert is sikerült kiválasztani, akkor kezdődhet a megbeszélés és a helyszíni felmérés.

Célszerű a megbeszélést is a helyszínem tartani, ahol a bútor készítője látja a helyszín adottságait és a lehetséges komplikációkat, amiket meg kell oldania a kivitelezés alatt. A megbeszélés közben egy gyakorlott asztalos számos tanácsot tud adni a kialakítással és a funkcionalitással kapcsolatban. Ezek lehetnek a szekrények elrendezésétől kezdve az ajtók nyílásán keresztül, akár a méretezés is. Egy rutinos szakember már tudja, hogy egy fiók milyen mély legyen, vagy hogy mekkora hely legyen a polcok között.

A felmérés alatt nagyon fontos figyelembe venni a leendő tulajdonos testi adottságait is. (magasság) Ez határozza meg a konyhabútor méreteit, a munkapult magasságát, a felső szekrények magasságát illetve a beépített konyhai gépek elhelyezését. Meg kell beszélni a felhasználni kívánt konyhai gépek főbb méreteit is, mert ezek szabják meg az egyes bútor elemek méreteit , és ha ettől eltérünk akkor könnyen lehet, hogy az a megrendelő számára plusz költséget jelent, mert más méretű géphez más méretű bútor is kell. Persze nem muszáj mindenben követni a szakember tanácsait, de iránymutatásnak nagyon jók lehetnek. Ebbe a részbe tartozik a konyhabútor szerelvényeinek kiválasztása, melyek beépítésre kerülnek a kivitelezés során. Pl.: Fiók sínek, világítás, ajtókat nyitó pántok, különböző kihúzható és forgatható króm elemek...

A felmérés után kiválasztjuk a színeket, és a felhasználni kívánt anyagokat, melyek elengedhetetlenek egy korrekt árajánlat elkészítéséhez.

Ha mindennel megvagyunk akkor ismét választott asztalosunkon van a szerep, aki otthon elkészíti a látványtervet, kiszámolja a pontos anyagszükségletet, a hozzá való szerelvényeket, és ezek ismeretében kiszámol nekünk egy árajánlatot.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés