Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Bükkfa ajtós konyhabútor
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Az előszobafalak lakásunk egy fontos részét képezik, mert a lekásba belépő egyből ezzel találkozik szembe. Az előszobában tartjuk a kabátokat, cipőket, esernyőket és táskákat. Emiatt ebben a helységben könnyen alakul ki rendetlenség, ha nincsenek megfelelő tárolóhelyek kialakítva.

előszoba fal cipős szekrénnyel, és tükörrel

Az előszobafal kialakításánál fontos figyelembe venni, hogy legyen elegendő ruhaakasztó rajta, hogy ne csak a család kabátjai férjenek el, hanem a vendégeké is, legyen rajta tároló hely, ahova le tudnak rakni egy táskát, kesztyűt (erre a célra alkalmazható egy kalaptartó, ami a régi előszobák elengedhetetlen kelléke volt).

vilagos dió előszoba bútor

Fontos még, hogy a cipőknek is legyen elegendő hely, és ne szanaszét heverjenek az előszobában. Erre a célra érdemes egy cipős szekrényt is beletervezni az előszobafalba, ami akár egyben ülő alkalmatosságnak is szolgálhat. A cipős szekrény kialakításánál nagyon divatos manapság a billenő ajtós, de ez nem a legpraktikusabb megoldás. A billenő ajtó sok helyet vesz el a szekrény belsejéből, és a rövid szárú férficipőkön túl nem is túl sok mindent lehet benne tárolni.

Az előszobafalak és cipős szekrények tervezésénél lényeges pont a színek megválasztása. Az otthonunkba érkező látogató ezzel a helységgel találkozik először és az előszoba színei meghatározzák a hangulatát. Érdemes a bejárati ajtóhoz hasonló színeket választani, hogy ne üssön el nagyon, mivel viszonylag közel helyezkednek el egymáshoz.

Ha szeretne hozzászólni a témához használja az "új hozzászólás" gombot.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés