Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Teljes hálószoba berendezés egzotikus fából
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

A bútorok manapság már általában bútorlapból készülnek. A bútorlapnak sokkal jobbak a tulajdonságai, és könnyebb felhasználni, és alakítani mint a sima falapokat.

A bútorlapokat is fából készítik, melyet hatalmas darálókban ledarálnak, ezután műgyanta alapú ragasztóval keverik őket, és nagy széles lappá hengerlik, amit még massza szerű állapotban magas nyomású vízsugárral méretre vágnak.

A kapott lapokat egy szárító berendezésbe továbbítják, ahol nagy hőfokon hamar megszilárdulnak. Ezután kerül rájuk a felületkezelés, amely vagy festés, vagy laminálás. A laminált bútorlapok úgy készülnek, hogy egy színes, vagy akár mintás papírt lakkba merítenek, és ha jór átszívta a lakkot, akkor a felületre terítik, és rászárítják.
Eredményül egy rendkívül masszív majdnem homogén táblát kapunk, ami igen erős és nagyon könnyen és sokféleképpen megmunkálható.

A bútorlapokat az otthonok berendezésében számos módon használják. Ezekből vannak a konyhabútorok, a beépített szekrények, polcrenszerek, előszobafalak, falborítások...

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés