Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Bükkfából készült pácolt ajtófront
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Otthonunkban lévő bútorokon sokféle ajtót használhatunk. Az ajtó megválasztását érdemes jól átgondolni, mert ez lesz a bútor frontfelülete, és ez adja meg a jellegét és stílusát legnagyobb részben.

Bútorajtó típusok:

- Bútorlap ajtófront
Ezek sima laminált lapból készített ajtók. Viszonylag olcsók, de nem túl látványosak. A felületük sima, a sarkaik szögletesek. Ha ezt a megoldást választjuk, akkor érdemes 2mm vastag ABS élzárást kérni az ajtókra.

- Zsugorfóliázott ajtófront
Az ajtó anyaga MDF lap, aminek az egyik oldalán fehér laminátum található, a másik oldala és a szélei pedig hőprésben nagy hőmérsékleten rá vákumolt és ragasztott zsugorfólia. Az ajtófrontok felületét tetszőleges marásokkal lehet díszíteni, és az éleikbe is különböző szélmarásokat választhatunk. Akár osztott üvegbetétes ajtó is készíthető belőlük. A felületük erős, jól ellenáll a sérüléseknek és a víznek. A konyhabútorokat manapság már kivétel nélkül ilyen ajtókkal készítik.

- Decornyomott bútorfrontok
Ez a bútorajtó megoldás nagyon elegáns, általában magasfényű kemény Decor réteget ragasztanak az ajtókra. Ennek a hátránya az, hogy nem lehet a felületbe díszítő marásokat tenni, és csak két szélét lehet legömbölyíteni.

- Fa bútorajtók
A fából készült ajtóknak számos variációjuk van. Megtalálhatók a tömör sík felületűtől, a keretes mart betétes és a lamellás zsalugáter szerű megoldás is. Nagyon elegáns megjelenést tudnak biztosítani a bútoroknak, de sajnos ezek a legdrágábbak.

- Alumínium keretes bútorfrontok
Ezek a modern minimalista berendezésű lakásokban mutatnak a legjobban. A keretük alumínium profil, és bele fa, plexi műanyag vagy üveg betét rakható.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés