Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Kék gyerekszoba berendezés
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Tervezze meg saját konyhabútorát egyszerűen otthon. Manapság egy szép 3 dimenziós színes látványterv elkészítése már nem is olyan bonyolult, mint azt képzelnénk. Próbálja ki a Kitchen Draw konyhabútor látványtervező programot ingyen melynek segítségével rövid idő alatt elkészíthető konyhabútora látványterve. (magyar nyelvű) A program ingyenes próbaverzióját 30 órát ingyen használhatja.

A program telepítése során beállítható a nyelv. Itt angol nyelvet kell beállítani, de település után a program felismeri a windows-ban beállított magyar nyelvet, és magyarul fogja kiírni a menüket, így az angolul nem tudók is könnyűszerrel használhatják.

Hogyan tervezzek bútort?

- Alap beállítások

A program megnyílása után a bal felső sarokban található kis ikon segítségével tud új terv kezdeni, vagy a szintén bal fölül található fájl menüben az új terv...-re kattintva.

Itt egy űrlap jelenik meg, ahol csak a cégnév mező kitöltése kötelező. (bármilyen név beírható). A többi mező kitöltése nem szükséges. Az OK gombra kattintás után egy újabb lap jelenik meg, ahol a különböző elemek színét adhatjuk meg.

A front modell beállításnál az ajtók marását, és típusát tudjuk megadni. Ha kiválasztottuk a színeket, és a főbb beállításokat ismét az ok gombra kattintunk.

A következő űrlapon a helység méreteit adjuk meg. A könnyebb átláthatóság érdekében maximum 2-3 falat ikszeljünk be, mert akkor lehet nem tudunk olyan képet csinálni a bútorról amin az egész konyhabútor látszik.
Az OK gombra történő kattintás után elkészül a helységünk alaprajza, ahova felülnézetből egyesével berakhatjuk a bútor elemeket.

- Bútorok egymáshoz illesztése

A jobb oldali oszlopból kiválaszthatjuk a számunkra szükséges elemeket. A szükséges elemre egyet kattintunk, majd a jobb oldali oszlop alján megadhatjuk a bútor (Sz) Szélességét, (Ma) Magasságát, és (Mé) Mélységét, valamint hogy milyen magasra helyezzük el a bútordarabot a padlótól vagy a plafontól (Rá / Alá). Miután ezekkel megvagyunk a bútor képére kattintva és nyomva tartva (drag & drop) húzzuk be az alaprajzba. Ha az alaprajzon lévő bútordarabra kattintunk, és nyomva tartjuk a bal egérgombot akkor közben a jobb egérgombbal történő kattintással tudjuk forgatni a bútordarabot.

A jobb oldali oszlopban fölül változtathatjuk a bútorelem kategóriákat, és az esetleges használni kívánt kiegészítőket ( konyhai gépek, beépített elemek, dekoráció, faldarab, ajtó ablak beillesztés, illetve fényforrások, mosogatók, krómcsövek és egyéb kiegészítők.

- Nézetek váltása

Az egér görgője segítségével közelíthet illetve távolíthat a tervekre. Érdemes sűrűn ráközelíteni, és leellenőrizni, hogy jól illeszkednek a szekrények, hogy a végleges látványtervbe ne legyenek elcsúszások.

A felső gombsorban középtől jobbra találhatók a nézetek. Az egeret a gomb fölé húzva kiírja, hogy milyen nézetet jelent a gomb. A fotoerasztikus nézet a színes 3 dimenziós látványterv. Ennek a megjelenítése esetenként 1-1,5 percet is igénybe vehet.

Ha sikerült elkészítenie a bútor látványtervét, és szeretne tőlünk árajánlatot kérni az elkészítésére, akkor nagy segítségünkre szolgál ha elküldi nekünk az elmentett tervet árajánlat kérő űrlap segítségével.. (felülnézeti képe is küldjön, mert ezen szerepelnek a pontos méretek a látványterven nem) A Fájl menüre kattintva az exportálás gomb segítségével tudja elmenteni a képet. A terv elküldése elkerülheti az esetleges félreértéseket a bútor kialakításával kapcsolatban.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés