Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Borovi fenyő pácolt ajtófront
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Az asztalos szó az ófrancia „carpentier” szóból ered, mely a latin „carpentrius” szóból, és azt jelenti: „kocsikészítő”. A skót és középangol kifejezés már sokkal inkább illik az asztalos munkájához, melynek csupán ennyi a jelentése: „építő”.

Az egyedi bútorok gyártása során a könyvespolc egy igen népszerű termék. A könyvszerető emberek számára az idő előrehaladtával eljön az a pont, amikor a könyvek száma már rég túlmutat egy kis könyvespolcon.

Az áruházakban kapható könyvespolcok általában nem túl nagy házi könyvtárakhoz vannak méretezve. Egy több száz darabból álló gyűjteményt azonban érdemes egy egységes kinézetű, egyedi bútoron elhelyezni.

Szeretné még egyedibbé varázsolni beépített szekrényét? A tolóajtó osztásokkal bizony igazán egyedi stílust kölcsönözhet a berendezésnek.

Egy gyermekszoba kialakítása sosem egyszerű feladat és gyakran komoly kihívást jelent a szülők számára. A gyerekek birodalmának egyszerre több funkciót is be kell töltenie, hiszen teret kell adnia a pihenésnek, tanulásnak és a szórakozásnak is. Ez különösen akkor nem egyszerű, ha ehhez minimális hely áll a szülők rendelkezésére vagy több gyereknek kell osztoznia a szobán.

Melyik háziasszony ne vágyna az álom konyhabútorra, ami minden elképzelését kielégíti, és még a világon egyedüli kivitelben is pompázik? Ugyanakkor melyik vállalkozó úriember ne szeretne magának egy komfortos és tökéletesen az igényeire szabott dolgozó szobát, egyedi bútorokkal?

Megunta, hogy nem talál megfelelő méretű bútort? Úgy érzi mostanság nem elég praktikus a kialakítása a bútoroknak?

Sokan, mikor lakást vagy házat terveznek, elvesznek a részletekben. Bár a háló- és fürdőszoba, nappali, konyha és étkező megtervezése a legfontosabb, mégis figyelembe kell venni egy másik lényeges részletet: a lépcsőt. Ez a kis szerkezet ugyanis az, mellyel egy emeletes ház, galériás lakás vagy alagsorral rendelkező építmény minden belső tere elérhető.

Lakásfelújításkor sok mindenre kell figyelni, és rengeteg ötlet merülhet fel. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a kreatív megoldásnak egyben praktikusnak is kell lennie!

Az olvasás a legkedveltebb időtöltések egyike, hiszen nincs is jobb, mint egy izgalmas könyvvel elvonulni a világ elől és hagyni, hogy szabadon nyargaljon a fantáziánk. Azonban nem mindegy, milyen helyen tesszük ezt.

Egy kényelmes, eldugott kis olvasókuckó tökéletes erre a célra. Forduljon hozzánk bizalommal, és készíttessen saját, egyedi olvasósarkot fából! Ön felvázolja az elképzeléseit, szakembereink segítségével pedig megtervezzük és kivitelezzük azt.

Az előszoba az a helyiség, ahonnan indulunk reggel, és ahova a nap végén hazatérünk. Számos funkciót tölt be, ezért igenis fontos, hogy néz ki.

Ha vendéget hívunk (vagy csak becsönget a szomszéd, jön a postás stb.), az előszoba adja az első benyomást a lakásunkról és rólunk is. A legtöbb lakásban az előszobából nyílnak a helyiségek, így közlekedésünkben is fontos szerepe van. Nézzünk meg néhány jó előszoba és előszobabútor tulajdonságot:

Szeretné, hogy gyermeke szobája ne csak egy unalmas helyiség legyen, hanem ettől sokkal több? Szeretne olyan stílust, ami tökéletesen illeszkedik gyermeke ízléséhez? Válassza egyedi bútorainkat erre a feladatra!

A fa az egyik legősibb alapanyag, mind házak, mind pedig bútorok kivitelezésénél. Letisztultsága, melegsége megadja az embernek a természetközeli élményt, mégis úgy tudjuk megmunkálni, hogy bármely stílushoz megfelelően igazodjon.

A beépített szekrényen túl egyéb bútordarabok elhelyezésének problémáját is megoldhatjuk a beépített módszerrel. Vegyük is végig, mikor érdemes új, vagy felújításra váró otthonunkban méretre szabott bútorokat beépíteni!

Emeletes ágy nem csak gyerekeknek

Emeletes ágy nem csak gyerekeknek!

Általában úgy gondoljuk, hogy emeletes ágyat csak gyerekeknek érdemes vásárolni, pedig ennél több lehetőség rejlik ebben a bútordarabban. Nagyszerű szolgálatot tehet egy kényelmes, egyedien kivitelezett emeletes ágy otthonunkban, de akár vidéki házunkban is.

A világ tele van állatbarát emberekkel, ez pedig azt jelenti, hogy a négylábú kedvenceknek, legyenek kicsik vagy nagyok, sokan biztosítanak szerető otthont. Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy azok, akik állatot tartanak, biztosítani tudják kedvenceik számára az ideális körülményeket.

Azonban egy kis átalakítással, kreativitással és hozzáértő segítséggel minden otthonban kényelmesebbé és praktikusabbá tehetjük az együttélést, így magunknak is és állatainknak is jót teszünk.

A kényelmes és praktikus otthon kialakítása során elsődleges szempont, hogy berendezési tárgyainkat és használati eszközeinket a helykihasználási szempontoknak maximálisan megfelelően tervezzük és helyezzük el, hiszen így a lehető legtöbb hasznos teret tarthatjuk meg.

A legtöbb bútordarab a tömeggyártás jellegzetességeihez igazodva fix elrendezéssel és kialakítással rendelkezik, mely elsősorban a bútorajtók nyílása szempontjából jelenthet problémát.

Modern világunkban a számítógép használata különféle célokból már alapvető a mindennapok során, melynek következtében szinte elképzelhetetlen, hogy otthonunk berendezése során ne alakítsunk ki megfelelően kényelmes és funkcionálisan is optimális környezetet technikai berendezésünk számára.

A legtöbb háztartásban kifejezetten nagy problémát okoz a cipők tárolása, hiszen családi környezetben a cipők száma szinte végtelen, valamint a hölgyek körében igen közkedvelt ruházati kiegészítőkről van szó, ezáltal praktikus és designos megoldásra van szükség.

A cipős szekrények általában az előszobában vagy gardróbban kapnak helyet, ahol adott méretekhez szükséges igazodni és a tömeggyártott termékek méretei sajnos sokszor nem beilleszthetek ezekbe a helyiségekbe, így egyedi bútorra van szükség.

Otthonunk berendezése és kialakítása során a széles piaci kínálatnak és a végtelen kreatív ötleteknek köszönhetően szinte csak a képzeletünk szabhat határt, azonban számos helyiség tervezése és berendezése különös körültekintést igényel, mivel a funkció kiemelten fontos szerepet tölt be.

A dolgozószoba vagy irodai környezet megteremtése során számos meghatározó szempontot érdemes számításba venni, hogy a megfelelő bútordarabokat választhassuk:

Otthonunk elsődleges fogadótere az előszoba, amely gyakran zsúfolt káosszá alakulhat, ezért fontos szempont az otthontervezés során, hogy praktikus, jól pakolható és maximális helykihasználtsággal kialakított előszobát hozzunk létre. Az előszoba funkcionális berendezése során néhány fontos szempontot figyelembe véve esztétikus és jól rendszerezhető helyiséget alakíthatunk ki lakásunkban:

Szeretné, ha az Ön otthona is azok közé a lakások közé tartozna, ahol nem egy bútor katalógus másolata köszön vissza a látogatóra, hanem teljesen egyedi enteriőr fogadja a belépőt? Meg szeretne szabadulni a régi, elnyűtt bútoroktól, de nem vonzzák az áruházak tömegtermékei?

Felejtse el a fantáziátlan, kommersz és unalmas tucatbútorokat és válasszon inkább valami olyat, ami csak az Öné!

Megtalálta végre a házat, amiről mindig is álmodott és már csak a lakberendezés izgalmas feladata van hátra? Valósítsa meg önmagát az otthona bútorain keresztül, engedje, hogy ízlése tükröződjön otthonán és bútorain is! Csináltasson egyedi bútorokat velünk a nappalijába!

A hálószoba kiemelten fontos részét képezi otthonunk berendezésének, tervezésének. Itt hajtjuk álomra fejünket, így nagyon fontos, hogy kényelmes ágy legyen benne, hogy az alvás pihentető legyen mindenki számára. A hálószoba kialakítása során elsősorban a harmóniára kell törekedni, hogy szívesen tartózkodjunk ott, álmunk nyugodt legyen, ne zavarja meg semmi.

Gyermekünk több órát ülve tölt az iskolában, majd hazaérvén újból leül az íróasztalhoz, hogy elkészítse házi feladatát, megtanulja leckéit. Egy fejlődő szervezet számára nem mindegy, hogy milyen asztal mellett tölti ezeket a hosszú órákat! Tervezzünk gyermekünknek egyedi kialakítású íróasztalt, ami mellett kényelmesen ülhet délutánonként.

A gardrób alapvetően tároló funkciót lát el otthonunkban, azonban a különböző helyi és méreti adottságokat is figyelembe kell venni a bútor kiválasztásánál, hogy a lehető legjobb helykihasználást érjük el. Nehéz a választás, hogy önálló gardróbszekrényt vagy beépített gardróbot válasszunk otthonunkba.

Otthonunk hangulata a kialakításban, valamint a berendezésben rejlik. Míg a kisebb berendezési tárgyakat, dekorációs eszközöket könnyedén variálhatjuk, addig a bútorokat hosszú távra tervezzük, ezért komoly körültekintést igényel a választás. A két legfontosabb tényező, mely befolyásolja a döntést, a praktikusság és az esztétika.

Legyen egyedi polcrendszere!


Polcok nélkül szinte elképzelni sem tudnánk az életünket, hiszen rendkívül praktikus megoldást jelentenek bármilyen környezetben. Azonban sokan úgy vélik, hogy nem igazán mutatósak. Nálunk a polcrendszer kinézetének csupán a képzelet szabhat határt!


A polcrendszerek ott is megoldást kínálnak, ahol a szekrények csődöt mondanak. Az egyedi polcrendszerek által Ön beépíthet egy egész falat, csak egy sarkot vagy exkluzív megjelenésű fali polccal ékesítheti otthonát!

Manapság megszámlálhatatlan cég foglalkozik konyhabútorok gyártásával. Azonban sok cégnél nem számít a minőség és egyéb szempontok sem fontosak, csak az, hogy a termék el legyen adva. Azonban egy konyhabútor nem egy könyvszekrény, hanem egy rendszer, amelynek legnagyobb előnye a praktikussága. Az egyedi konyhabútorok gyártásánál mi mindent megteszünk azért, hogy megrendelőink olyan berendezést kapjanak, amilyet elképzeltek.


Néhány szempont, amelyet vegyen figyelembe, mielőtt konyhabútort vásárolna:

Sokan gondolják úgy, hogy mindegy hogy néz ki az íróasztal, csak megfelelően töltse be a funkcióját. Azonban egy egyedi íróasztal kellemesebbé varázsolja a munkakörnyezetet, ezáltal segítve a könnyebb munkavégzést.

Kutatások bizonyítják, hogy a munkakörnyezet milyensége nagyban meghatározza a teljesítőképességet. Ezért, ha Ön a saját stílusához és elképzeléseihez igazítja az irodabútorok megjelenését, azzal javíthatja munkája hatékonyságát.

asztalos-egyedibutor.com_.jpg

A nappali az a helyiség, ahol az ember feltöltődhet, játszhat, szórakozhat, beszélgethet, szóval a kikapcsolódás szigete. A modern nappali berendezésének kiválasztása nem egyszerű. Sok szempontot figyelembe kell vennünk, ha tökéletességre törekszünk.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés