Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Teljes hálószoba berendezés egzotikus fából
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

A beépített bútorok manapság igen elterjedtek, divatosak lettek. Nemcsak a helytakarékosságuk miatt, hanem azért is, mert jól használhatóak, nem kell mögöttük, alattuk takarítani, nem ül meg a por a tetejükön. A beépített bútoroknak számos megoldása ismert, de mind közül a legismertebbek a beépített konyhák, meg a beépített szekrények.

Tükrös tolóajtós beépített szekrény

A konyhákat manapság már szinte mindig beépítve készítik, mert így a vízállóságuk is sokkal jobb. A mozdítható konyhaelemek kora már a múlté lett, mert manapság már a hűtő meg a sütő is bele van építve egy egybefüggő rendszerbe, aminek elkészülés után a súlya meghaladhatja a 400-500 kilót is.

tolóajtós beépített szekrény fiókokkal

A beépített szekrényeknek, a modern újonnan épülő házakban legtöbbször már a tervezés alatt kialakítják előre a beépített szekrények helyét, és ha a szekrény elkészül, akkor csak az ajtókat látni belőle, és teljes mértékben be vannak süllyesztve a falba.
Ajtóik lehetnek oldalra nyílók, harmonika szerűen összecsuklók, rolósak, vagy hatalmas alsó vagy felső görgős rendszerű tolóajtók, melyeket esetenként tükörrel, vagy valamilyen képpel díszítenek. Hatalmas pakolóhelyek lehetnek a fal síkjában lévő ajtók mögött, miközben nem áll egy otromba nagy szekrény a nappalink, hálószobánk, vagy előszobánk közepén.
Ha otthonunk nem új építésű, akkor sem keseredjünk el, mert gipszkartonnal körbeburkolva egy tolóajtós szekrényt ugyanezt a hatást el lehet érni, és senki sem fogja ránézésre megmondani, hogy az a szekrény nem oda lett teremtve.

Toló és nyíló ajtós beépített szekrény képek

Ha szeretne hozzászólni a témához használja az "új hozzászólás" gombot.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés