Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Minimal sítlusú amerikai konyhás nappali
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Kattintson az új hozzászólásra, ha szeretne kérdést feltenni.

bútorkészítés


Üdvözlöm! Tálalóasztalt, illetve egy kisebb asztalt szeretnék csináltatni meglévő elemekből. Az elemeket más célra rendeltem, de költözés miatt nem építettük be. Sajnos, nem tudom megmondani miből készültek, de a létező legdrágább anyagot választottuk, fényes felületű, és igen nehéz.(eredeti csomagolásban vannak, műanyag védőfólia van rajtuk) Jelenleg az anyag a XXI. kerületben van, itt lehetne felmérni, de február 20-a körül átköltözöm a XV. kerületbe, ahová készülne.

6 db 75X55 cm-eseket. Ebből három darab kellene a tálaló asztalhoz, és egy darab a kisebb konyhaihoz.

Kérem, legyen kedves válaszolni, megoldható-e az elképzelésem, és milyen módon. Köszönettel: Sziklai Zsuzsa

Kedves Zsuzsanna!


Kérem hogy árajánlat kérő űrlapunkon adja le a kívánt méreteket és a meglévő elemek méreteit, és természetesen az elérhetőségét, és felkeresem ön további egyeztetéssel kapcsolatban.

Üdvözlöm! Konyhabútort


Üdvözlöm!

Konyhabútort szeretnék készíttetni, és nagy dilemmában vagyok hogy ajtólapból (3 mm rádiuszos) vagy bútorlapból készíttessem-e el. Minimal stílusú szekrény lenne, és minél szögletesebbre szeretném csináltatni, ezt jobbára bútorlapból lehetene megoldnai, de tartok attól hogy a bútorlap egy idő után hő, nedvesség...stb hatására szétválik, az élzárása leválik, és ez használhatatlanná teszi egy idő után...kérem segítségét abban hogy a bútorlapokkal kapcsolatban milyen véleménye és tapasztalata van konyhákban.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Judit

Konyhabútor ajtó


Üdvözlöm Judit!

A bútorlap konyhabútor ajtókra szoktak alkalmazni egy ABS nevezetű élzárást, ami nagyobb védelmet biztosít a víz ellen, és nehezebben is jön le, mert nem hőre lágyuló, hanem szintetikus kontakt ragasztót használnak hozzá. Ennek ellenére sokkal inkább javasolnék MDF zsugorfóliázott bútorajtókat, mert ezeknek a felülete sokkal ellenállóbb mind sérülékenységét tekintve, mind az ujjlenyomatok meglátszódását nézve. A bútorlap ütés hatására, vagy hegyes tárgyat nekiütve könnyen sérül, az MDF ajtó ezzel szemben sokkal jobban ellenáll.

Esetleg a minimal stílushoz esetleg ajánlanám még a dekornyomott ajtólat, melyekre akár alumínium élzárás is lehet tenni. Felületüket tekintve számos minőségben megtalálhatók a matt-tól egészen a magasfényűig.

Remélem tudtam segíteni!

Üdvözlettel: Török Dávid

fiók


Üdvözlöm!

Ha a főzőlap alá van beépítve a sütő, akkor mekkora fiók tehető még a sütő alá? 85 cm magas konyhabútor esetén.

A választ előre is köszönettel!

Boda Csaba

Fiók méret


Üdvözlet kedves Csaba!

Ez több mindentől függhet.

Ugye a bútor magassága 85 cm munkalappal és a bútorlábakkal együtt. Ebből le kell vonni a lábak magasságát, kettő bútorlap vastagságot a sütős szekrény alja, és a sütőt tartó lap miatt. Le kell vonni, a munkalap vastagságát, és a sütő beépítési méretét (általában 59 cm, de ha már megvan a sütő, akkor a papírjai között megtalálja a beépítési méreteket).
A fennmaradó részben lesz a fiók, aminek alatta 1,5 cm, és fölötte minimum 1 cm kell legyen, hogy ha valami kicsit kiáll belőle, akkor ne akadjon el.

Ha megadja ezeket a méreteket, akkor kiszámolom önnek szívesen a sütő alatti fiók pontos méretét is:

-Sütő beépítési méret:
-Munkalap vastagság:
-Bútorlábak magassága:
-Bútorlap vastagsága:

Üdvözlettel: Török Dávid

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés