Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Bükkfából készült pácolt ajtófront
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

A minimál stílus a modern kor egyik legkedveltebb lakberendezési irányvonala. Megtalálható az otthonok belső és külső megjelenésében is egyaránt. Főbb ismertető jelei a hosszúkás elegánsan karcsú vonalvezetés, a formavilága szögletes, hanyagol minden ívet, és hajlított formát.
minimál előszoba bútor
A legjellemzőbb színei a sötét barna, közép barna, sötét és világos színű erezetek keverése, beige, fehér, fekete, és még előszeretettel alkalmaznak egzotikus mintázatú faféléket és bútorlapokat.

Előszeretettel alkalmaznak még alumíniumot a bútorok fogantyúihoz, lábaihoz, lábazathoz, és egyéb fém elemeihez. A minimál stílusú bútorok hideg, de mégis kellemes nyugodt légkört varázsolnak otthonába.
A díszítéseket erősen mellőzi, és leginkább a bútor funkcionalitását hangsúlyozza ki. Nem használ felesleges kiegészítőket, ha megoldható, még a szekrények fogantyúját is mellőzi.

minimál előszoba bútor

Előszeretettel használnak olyan megoldásokat, melyek eltérnek a szokványostól. A rendszerint földön álló bútorokat a falra rögzítik, ezzel olyan hatást keltve, mintha lebegnének a levegőben, és alattuk 8-10 cm helyet hagynak. A polcoknak nincsen alátámasztásuk, és semmilyen látható rögzítésük, mintha csak oda lenne ragasztva a falra. Előszeretettel alkalmaz még beépített bútorokat, melyek a falba süllyesztve helyezkednek el, és csak az ajtajuk látszik, de ez sem emelkedik ki a fal síkjából. Manapság egyre elterjedtebbek még a falba (gipszkartonba) süllyesztett dobozok és dísztárgy tartók, amik egy kis háttérvilágítás segítségével hangsúlyos pontjai lehetnek otthonuknak.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés