Kedvezmények
Véletlenszerű kép
L alakú sarok konyhabútor
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Manapság egyre kevesebb dolgot engedhetünk meg magunknak és egyre több időt szentelünk annak, hogy legalább otthon olyan környezetben éljünk, ami igazán közel áll az elképzelésünkhöz.

Persze sok lakás esetén nem könnyű megtalálni az ideális elrendezést. Ha nem boldogulunk egyedül, vagy csak egyszerűen szeretnénk egy független szakember segítségét is kikérni, akkor egy lakberendező
véleménye, szakértelme jól jöhet számunkra. A berendezést legtöbbször az is nehezíti, hogy otthonunk adottságai számos ponton keresztül húzhatják elképzeléseinket, és az ilyen problémák általában már csak akkor látnak napvilágot, amikor egy asztalos eljön felmérni a munkát. Ilyenkor gyorsan kéne az egész bútort újratervezni, aminek eredménye képen egy olyan bútort is kaphatunk, mely nem épp álmaink netovábbja.

A lakberendezés terén nagy tapasztalattal rendelkező tervező ugyanis olyan részletekre is odafigyel, ami egy laikusnak meg sem fordul a fejében. Segítségükkel sokkal könnyebb egy valóban harmonikus és használható otthon kialakítása.

Hogyan válasszunk bútort?

Sokan nem is gondolják, hogy a megfelelő bútor kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat. A tökéletes bútor nagyon sok szempontnak kell, hogy megfeleljen. Figyelembe kell venni az anyagot, minőséget, méretet, hogy passzol-e a lakásunkba, milyen funkciót kell ellátnia, és azt is, hogy mennyi időre szeretnénk használni.
A legmegfelelőbb és legkedveltebb anyag a fa. Amellett, hogy praktikus, szinte mindenhez illik, mutatós, időtálló is.
Ha fáról van szó, nem elég eldönteni, hogy fa, ezen belül még rengeteg választási lehetőségünk van. A natúr, lakkozott fenyőbútor a legelterjedtebb és a legközkedveltebb is.
Egyre ismertebb a bio olajos fenyőbútor, melynek előnye, hogy nem tartalmaz szintetikus anyagokat és egyszerűen tisztán tartható.
A bútorlapos termékek olcsók, praktikusan fel lehet használni őket, valamint igen mutatósak is, ám a hosszú élettartamú bútort szeretnénk, ne ezt a fajtát válasszuk!
A fiatalok és gyerekek körében a színes bútorok a sztárok. Ezek a bútorok igen látványosak, és kedvünk szerint játszhatunk a színekkel, vidám hatást keltve a lakásban. Ezen bútorok nagy előnye, hogy ha megunjuk, magunk is lefesthetjük vagy kidíszíthetjük őket.
További tanácsért és információért forduljon minket bizalommal!

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés