Kedvezmények
Véletlenszerű kép
Bükkfából készült pácolt ajtófront
Legfrissebb kép
Emeletes ágy nem csak gyerekeknek
Skype / E-mail / Iwiw

Írjon nekünk E-mailt

Ossza meg az oldalt az<br />
IWIW-en ismerőseivel most

Asztalos-Egyedi bútor newsletter

Értesítsen a legújabb cikkekről.

Tartalom átvétel

Az amerikai stílusú konyhabútor egyre inkább közkedvelt és elterjedt hazánkban is. A mostanában épülő házakat, lakásokat, már úgy tervezik meg, hogy a konyha egybe van nyitva a nappalival. Ez a megoldás nagyon praktikus akkor is, ha a konyhának csak kevés hely jutna, a lakás kicsi alapterülete , vagy rossz elrendezése miatt. Így viszont a két helység nagy tágas tere alkothat, és sokkal szívesebben tartózkodunk a konyhában is.
Modern amerikai konyhabútor

Nem lesz bezártságérzetünk, és kényelmesen elférünk a konyhabútor mellett. Természetesen nem csak ettől lesz egy konyhabútor, vagy konyha amerikai stílusú, de ez az egyik legfőbb jellemzőjük. A felszereltségük általában teljes, és minden komfortigényt kielégít. Megtalálható benne a sütőn, és főzőlapon, szagelszívón kívül a mosogatógép, a konyhamalac, szekrénybe épített az ajtó nyitására felnyíló szelektív szemétgyűjtő, a konyhapulton elhelyezett hulladékledobó nyílás, esetenként beépített lávaköves grillsütő is. A konyhai gépek mind beépítettek, és színükben, illetve formájukban tökéletesen illenek egymáshoz.

Fehér mdf ajtós amerikai konyhabútor

A mosogatók általában szélesek, mosogatótálcával, csepegtetővel, és gyümölcsmosóval is el vannak látva. Napjainkban egyre divatosabbak a silgaranit mosogatók, amelyeket számos színárnyalatban lehet kapni, és a formájuk is széles skálán mozog. Kaphatók ezekhez tartozó csaptelepek is, amik szintén gránit őrleményből készültek.

Összegezve a dolgot az amerikai stílusú konyhabútor / konyha egy modern minden lehetséges (hasznos) eszközzel felszerelt konyhabútor, ahol a háziasszonyoknak kényelmes, és élvezetes a családi ebédet elkészíteni.

Online árajánlatHa regisztrálni szeretne kattintson ide!Online árajánlat kérés